Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

365, minden napra egy mese ...

... avagy hogyan hat a párkapcsolatunkra a napi szeretkezés

Segítség... (12.nap)

2016. szeptember 30. 21:38 - A Kapu Őrzője

tizenkettedik_002.jpgNem, a cím nem egy felkiáltás, csupán arra utaltam, hogy a mai napon segítségre volt szükségünk. No, nem is annyira segítségre, hanem inkább egy segédeszközre.

Nem tudom, a mai világban ki, hogy áll a szexuális kiegészítőkhöz, segédeszközökhöz. Így névtelenül el merem mondani, hogy nekünk ezek beleférnek a szexuális életünkbe. Nyíltan nem vagyok benne biztos, hogy fel merném vállalni. Az a baj, hogy azokat, akik ilyen eszközök használatával élnek, általában a felnőtt filmek szereplőivel, vagy az „út szélén álló, hiányos öltözékű nénikkel” azonosítják. Pedig az egészséges élvezet nem bűn. Én sem vagyok sem pornós, sem útszéli, csupán időnként úgy gondoljuk, kell egy kis változatosság, egy kis extra a gyönyörért. Hiába vagyunk közelebb a negyvenhez, azért szeretünk kísérletezni, új dolgokat kipróbálni. Ha végig gondoljuk, nincs mit szégyellni ezen.

tizenkettedi_001.jpg

Aki nem annyira prűd, és ki mer próbálni új dolgokat is, azt csak bátorítani tudom. Ha nincs merszed besétálni egy boltba (mint ahogy nekem sincs), akkor ma már van már számos webshop is.  Teljesen diszkrét. Érdemes körülnézni akkor is, ha valaki még nem biztos abban, hogy bevállalna egy kiegészítőt. Van számos egyéb más termék is, pl.: szextampon. Nagyon jó kis találmány. Azokon a napokon, nem kell visszautasítónak lenni, ha van készleten ilyen kis okosság. Valószínűleg vannak olyan férfiak is, akiket nem zavar a „vérfürdő”, de azért mégiscsak higiénikusabb egy ilyen segédeszköz használata.

Hát ezen az éjszakán mi is ezt alkalmaztuk, és valószínűleg még többször is lesz majd rá szükségünk.

Nőként értékelve, csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. Könnyű felhelyezni, és abszolút érezhetetlen. Nincs diszkomfort érzés, ami az együttlétet negatívan befolyásolná. Ebből kifolyólag a múlt éjszakánk egészen jól sikerült. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://365mindennapraegymese.blog.hu/api/trackback/id/tr2211755841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása