Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

365, minden napra egy mese ...

... avagy hogyan hat a párkapcsolatunkra a napi szeretkezés

Megújulás - 25. nap

2016. október 13. 21:27 - A Kapu Őrzője

25_01.jpgMint azt az előző nap fejtegettem, megbeszéltük, hogy ismét búcsút mondunk mindenféle dzsungelnek, így előkerült a fürdőszoba mélyére rejtett borotva. Nem lettem teljesen csupasz, mert akkor tényleg minden nap rendbe kellene tartani azt a területet ahhoz, hogy ne legyen kellemetlen érzete senkinek.  A megoldás, felemás. Egy sima, egy fordított. :D

Lényegesen jobban éreztem magam így a bőrömben. Ez azt hiszem meglátszott az együttlétünkön is. Sokkal jobban lehet így érezni mindenféle érintést. Könnyebb volt felvenni az események fonalát, átadni magam a sodródó árnak. Azt hiszem, ismét egy nagyon jól sikerült szeretkezést hoztunk össze.

 

A Kulcsok Őre:

„Elképesztő, hogy milyen apróságokon múlik egy szeretkezés sikeressége. Megmondom őszintén, hogy nekem is zavaró volt már a sok szőr, alapvetően akkor, amikor orálisan kívántam kényeztetni a Kapu Őrzőjét. És nem is maga a szőrzet mennyisége volt a gond, hanem az, hogy „útban van”. :D Szóval mindenképp jobb ez így, ebből a szempontból. Higiéniás oldalról olvasni érveket pro és kontra, mindenki döntse el maga, hogy kinek hisz. A tapasztalat azt mutatja, hogy jobb a szőrtelenség.

25_03.jpg

Holnap egy kis esti programot engedélyeztünk magunknak, szombaton viszont dolgozni megyünk, így egészen biztosan elmarad a pénteki együttlétünk. Igazából nem is baj, mert így inkább a minőségre helyeződik a hangsúly, nem a mennyiségre. „

25_02.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://365mindennapraegymese.blog.hu/api/trackback/id/tr2011803581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása